Belgium Rugby verwelkomt Veo camera's als nieuwe Partner!

Dit is een primeur voor België en betekent dat alle clubs die aangesloten zijn bij Belgium Rugby kunnen profiteren van speciale tarieven, persoonlijke ondersteuning van Veo en kunnen beschikken over een uitwisselingsplatform voor alle wedstrijden die op video worden vastgelegd.

Alle Belgische clubs profiteren van €200 korting op de prijs van de Veo Cam 2 voor de duur van het partnerschap, evenals van een aantal uitzonderlijke promoties tijdens het seizoen.

Een speciale landingspagina zal alle voorwaarden en voordelen van de samenwerking uiteenzetten, evenals clubs in contact brengen met VEO om deze nieuwe samenwerking te activeren.

Veo-technologieën

Veo camera's hebben zichzelf de missie gesteld om technologie in Sport toegankelijk te maken voor iedereen, omdat we er sterk van overtuigd zijn dat technologie de positieve impact die Sport heeft op de hedendaagse Maatschappij versterkt.

De Veo-oplossing, die in 2018 werd gelanceerd, stelt sportverenigingen en elke liefhebber in staat om zonder cameraman wedstrijden of trainingen te filmen en op te nemen, ze te analyseren, te delen of live uit te zenden.

Meer dan 25.000 clubs over de hele wereld gebruiken nu Veo Cam 2 en zijn AI, het analyseplatform Veo Editor, de statistieken van Veo Analytics of live uitzendingen dankzij Veo Live.